4 Mayıs 2018 Cuma

Kınama...

Üyesine '' GAVAT ''  diyen 

Malum yeri


 

 


10 yorum:

  1. Kendi forumunuz olsa alternatif olarak iyi olur, Yönetimden her ne kadar insanlar memnun olmasalarda alternatif bir forumun olmayışı yüzünden yine de orada takılmak durumunda oluyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklı olabilirsiniz ama en azından orada olan arkadaşlar kitaplara like vermeyerek , konulara dahil olmayarak sessiz bir protesto yapabilirler diye düşünüyoruz..

      Sil
    2. ve Orada paylaşımda yapmasınlar, üye olarak yarın birgün onlarda aynı hakareti muameleyi görecekler...

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Serdar bey kavga gibi bir amacımız yok sadece başta üyelerine olmak üzere insanlara saygılı davranmalarını istiyoruz...Zaten malum yerde bu saygısız insanların sayısı 5 i geçmez....Onları da istifaya davet ediyoruz...böyle yönetim olmaz...Herseyin bu hale gelmesinin sebebi 3-5 kişi ..........Gitsinler çizgi roman severleri rahat bıraksınlar artık...Hakaret-iftira kitap çalma bizde bıktık bunlardan...

      Sil
  3. Hiç bir üye bunlarla sorun yaşasın oraya bir şeyler yazsın demiyoruz...bunların nasıl insanlar olduğunu bilin...sessiz protesto yapın, like vermeyin konulara dahil olmayın, paylaşım yapmayın orada, böyle cezalandırın diyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanoğlu bu konuşmadan durur mu, sonra orada başka forum alternatifi olmadığı için çok güzel paylaşımlar yapan arkadaşlar var onlara teşekkür etmemek olur mu, en güzel ceza alternatif bir forum olacaktır diye düşünüyorum.

      Sil
  4. Çizgili Kitap forumu var..Daha 3 yıllık bir bebek..Eksiklikleri olabilir ama en azından üyelerine Gavat diyecek yapıda insanların olmadığını biliyorum.Sevgili Enver yılmaz'a hak veriyorum bu konuda..Selamlar.

    YanıtlaSil
  5. Bence sizde dahil üç forumda çok degerli ben üçünüzüde cok sıkı bir şekilde takip ediyorum sayenizde cok güzel bir arşivim oldu lütfen aranızda kavga etmeden paylaşıma devam edin

    YanıtlaSil
  6. Fırat Arkadaşım,Olay takip edilip edilmemesi değil,paylaşım meselesi de değil..Biz zaten çizgili Forumda ben(barisvolkan adıyla) admin,C.naci Tolga ve Neco 50 arkadaşlarım ise Yöneticiler..Aramızda orayla ilgili bir sorun yok..Ama herhangi bir üyeye hakaret edilmesini hiç bir yerde hiç bir zaman kabul etmeyiz.Etmiyeceğiz.Siz kabul edip sessiz kalırmısınız yani?_

    YanıtlaSil