21 Aralık 2015 Pazartesi

Arcanum (Tamamlanmış Seri)

Sensei'den tamamlanmış seri, teşekkürlerimizle  sunuyoruz.


01 
Ming ve Julie bir büfede garson olarak çalışırlar. Gece vardıyasını alan Ming bir yabancının büfeye gelmesi ile tüm hayatının değişeceğinin henüz farkında değil. Gelen yabancı Hawke Ming'i öldürmek için oraya gelsede genç kızın gizli güçlerinden haberdar değildi. Ming kaçmayı başarır ama Marie, George ve Luiz sayesinde. Peki onlar kimdi?



02
Ming Chang "Asylum"a kaçmayı başarır. Orada Baron ile tanışır ve içindeki gücün ne olduğunu anlar. Artık hayatı eskisi gibi olmayacaktı çünkü o artık sıradan biri değildi. O bir Avatara oldu. Neredeyse ölümsüz olan bir büyücü!



03
Blake hamlesini yapar ve Ming'i kaçırır. Onu müttefik olması için ikna etmeye çalışır. Diğer taraftan Georgi ve ekibi Ming'in peşine düşüp onu kurtarsalar mı diye düşünüyorlar. Çünkü o şu an kayıp şehir Atlantis'in kütüphanesinde mahkum. Georgi pek istekli olmasada Marie ve diğer arkadaşları hemen harekete geçmek istiyorlar.



04
Ortalık iyicene karıştı. Avatara'nın her iki tarafı, aydınlık ve karanlık tarafı Atlantis kütüphanesinde karşı karşıya gelmiş durumda. Hepsi Ming'in peşinde. Her iki taraf da Ming'i kendi tarafına çekmeye çalışıyor. Ama Ming hiç beklenmedik bir hamlede bulunuyor.



05
Royale, M.Ö. 1174 yılında bir günlük yazmaya başlar. Bu günlük 800 yıl boyunca korunur ve sonunda Georgi'nin eline geçer. Günlüğün içersinde gizli bir örgütün bilgileri barınır. Royale 800 yıl sonra dünyayı ve evreni hala ele geçirmek niyetindedir. Tarihi araştırmalar Horus'un Set'den aldığı güce kadar dayanır.



06
800 yıl boyunca büyücülük yapmış Royale, Avatara'ların gücünü ele geçirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır. Hossain ve arkadaşları ona saldırdığı an gerçek gücünün bir parçasını gösterir ve saniyeler içerisinde durumu lehine çevirir. Sato ve Sonja bile karşı koyamazlar.



07
Ramat, Marie ve Georgi gemideki patlamadan sonra kendilerini bir sahilde bulurlar. Peki orası neresiydi ve nasıl geldiler? Etrafı kontrol ettikten sonra zaten varmaya çalıştıkları Mısıra ve bilinmez Tapınağa ulaşmışlardı. Peki bunların hepsi bir planın parçası mı yoksa başka güçler mi işin içerisindeydi?



08
Ve ölüm ortaya çıkmıştır. Royale ile planladığı kıyamet gününe çok az kalmıştır. 800 yıl boyunca bu günü beklemiştir. Peki Ramat ve ekibi buna karşı ne yapacaktı? Ve işin içerisinde hiç katmadıkları biri dahil olur: Ming Chang!



2 yorum:

  1. selamlar,
    üçüncü sayının linkini göremedim?

    YanıtlaSil
  2. üçüncü sayı linki için destek rica ediyorum.

    YanıtlaSil